Kontaktirajte doulu:
Pošalji

Profil Doule

Ivana Pušelj

Bok, ja sam Ivana, dolazim iz Osijeka i majka sam dviju curica. Za mene, one su najljepši poklon i smisao svega što živim. Otkad sam svjesna sebe, nikad nisam vijala neku karijeru, cilj mi je bio sretna i skladna obitelj obavijena bezuvjetnom ljubavlju. Danas se trudim živjeti taj cilj. Kroz borbu protiv neplodnosti, dvije trudnoće i sad kroz majčinstvo shvatila sam da mi najveću snagu daju upravo žene, hrabre uporne žene koje ne odustaju, ne upiru prstom, i razumiju što se događa sa mnom i u meni… jednostavno su tu. Putem, i ja sam postala jedna od njih.


Igrom slučaja naišla sam na riječ DOULA, kad sam proučila što to znači, shvatila sam da ja zapravo živim životom onoga što ta riječ predstavlja pa sam odlučila službeno postati jedna. Ostvarila sam si želju i završila obuku vođenu predivnom Rekom Deszi iz svjetske Udruge Dona Internacional.


Mišljenja sam da kada se rađa beba uz nju se rađa i još jedna osoba: ti kao majka. I to tvoje rođenje je jednako bitno. Ukoliko prilikom svog putovanja prema porodu, na porodu i poslije poroda priželjkuješ podršku bez osuđivanja, prisutnost bez nametanja, potporu, poštovanje, smirenost, posvećenost tebi i tvojim željama, razumijevanje, snagu, hrabrost i nekoga tko će vjerovati u tebe slobodno mi se javi! Bit će mi velika čast koračati uz tebe 🙂